Hyundai пуска нов кросоувър

Премиера на автомобила

Новият кросоувър на Hyundai Palisade може да замени модела Grand Santa Fe от състава. Новостта, която зае мястото на флагмана на компанията, се очаква в България. Hyundai пуска нов кросоувър Новият кросоувър Palisade на Hyundai може да замени модела Grand Santa Fe от състава. Новостта, която зае мястото на флагмана на компанията, се очаква в България. Очаква се световната премиера на автомобила, която е насрочена за текущия месец. Дебютът ще се състои в Лос Анджелис на Световното автомобилно изложение на 28 ноември. По предварителни данни името на новия модел е Palisade. Колата получи това име в чест на известния район на Калифорния, САЩ. Някои тълкуват това име като надеждност, защитна стена. В мрежата има само едно изображение, разпространено от производителя, и кратко рекламно видео. Във видеото можете да видите само кърмата на колата. Можете да разберете как ще изглежда колата, като проверите концептуалния кръст Grandmaster, който беше представен през юли тази година на изложението в Бусан. Появата на новостта се основава на този модел.

Hyundai пуска нов кросоувър

Те споделят права линия на колана и голяма решетка. Засега е трудно да се говори за технически характеристики. Много малко се знае. По – специално има информация, че салонът е проектиран за осем места. При създаването на автомобила е използвана нова платформа, която е в основата на кросоувъра Kia Telluride. Общото за тези модели е напречният V6 двигател. Минималното основно оборудване е с предно предаване. Възможно е да закупите версия със задвижване на всички колела, но това изисква допълнителна такса. Днес вече е очевидно, че новата кола ще замени мястото на Grand Santa Fe в настоящия състав. Новият осемместен автомобил ще бъде продаван в САЩ и Южна Корея. Корейският пазар очаква пускането на нови артикули до края на годината, а в щатите продажбите ще стартират през лятото на 2019 г.
Управляващият директор на клона на Hyundai в Българската федерация заяви, че Palisade ще достигне Българския пазар. Hyundai пуска нов кросоувър.

Дилърските центрове

Разрешаването на проблема с производителя монтажът ще се извърши на базата на Калининградския автотор. Именно там са работили по седемместния Grand Santa Fe. Сглобяването му вече е спряно, но колата все още може да бъде закупена в дилърските центрове. Българската версия на Grand Santa Fe има 3.0 GDI бензинов двигател 249 к.с.. Има дизелов двигател с показатели за ефективност 2.2 CRDi 200 к.с. Моторът е сдвоен с шестстепенна автоматична и задвижване на предните колела. Цената на модела започва от 2,439 000 рубли. От началото на 2018 г. до септември са продадени 683 от тези кросоувъри. Този показател показва намаляване на търсенето в сравнение с 2017 г. Новият БЛА на Санта Фе е продаден 486 пъти само през септември.