стелажи за палети

Стелажи за палети

Палетните стелажи за склад са стационарни и динамични системи за съхранение на стоки, представени в широка гама. Можете да си купите готови стелажи за палети или да поръчате индустриални стелажи с индивидуални характеристики. Мецанини, това са така наречените многоетажни стелажи. Високостепенните стелажи мецанини и подови системи са идеални за складове с ограничено пространство и високи тавани. За оптимално спестяване на площта за съхранение, те могат да се използват и в склад на едро, в хипермаркети. Във фармацевтично производство, в дистрибуция и в промишлени предприятия. Ако вашият склад е станал твърде тесен, не бързайте да търсите нов. Като поръчате мецанин или подова система, специално сглобена за конкретните помещения, ще спестите значително от наемането на нова площ. Специализирани решения за стелажи.

Стелажи за палети

Ние проектираме и внедряваме нестандартни специализирани решения като: гравитационни, мобилни и други видове стелажи. Които позволяват най-ефективното използване на използваемото пространство за съхранение и увеличават скоростта на обработка на стоките. За съхранение на контейнери, автомобилни гуми и джанти, ще изработим по поръчка теснопрофилни стелажи. Използвани стелажи за съхранение. Използваните стелажни системи са представени от широка гама складово оборудване. Продуктовата гама включва различни видове стелажи от прости до сложни конструкции, мецанини, както и складово оборудване. Ресурсът на предлаганите използвани складови стелажи ви позволява да организирате ефективно съхранение на стоки в склада. Ако имате повече въпроси за спестяване, тогава купуването на употребявани стелажи е най-доброто бюджетно решение. Тъй като нашето оборудване не отстъпва на новото по качество и функционалност.

Цена на стелажи за палети

Цената зависи от размерите на конструкцията, очакваното натоварване, материалите и външния вид на стелажа. Аксесоарите за стелажи са допълнителни части, които значително разширяват функционалността на всеки тип стелажи. Компанията за стелажи предлага широка гама от спомагателни опции за различни технически задачи. Складовите стелажи са най-добрият вариант за поставяне на всякакви товари от всякакъв обем и форма. Сградите имат специфична инсталационна система и се произвеждат като складово оборудване, стелажи и аксесоари за тях. Заради материала на производството, металните стелажи за склад, имат добра товароносимост и здравина. Те са устойчиви на износване и издръжливи. Имайки предвид тези фактори, както и лекотата на използване, те са станали толкова популярни в различни хранилища на ресурси.

Предимства и избор на складовите стелажи

Те свеждат до минимум отпечатъка и осигуряват много удобен достъп до съоръженията. Разглобени и сглобени, ако е необходимо, на друго място – този фактор има положителен ефект върху решаването на определени логистични проблеми. Оборудването е с добре обмислена инсталация. Например, защита на рафтовете – метални брони и релси, предпазващи багажника от възможността за влизане и повреда на товарно оборудване. Компетентно организираното складово пространство, благодарение на капацитета, осигурен от челните стелажи, постига максимална оптимизация и функционалност. Логистичните услуги на компанията се предоставят с по-голяма производителност, тъй като предните палетни стелажи спестяват място за съхранение на товари. Специалистите на нашата компания ще предоставят професионални съвети и ще предложат най-добрите възможности за закупуване от огромна гама стелажи.

Използване и видове палетни стелажи

Проектите могат да бъдат изработени по индивидуален проект или се предлагат готови опции. В същото време разположението е внимателно обмислено и се вземат предвид всички важни аспекти. Които влияят върху надеждността на инсталацията и нейната функционалност. За монтаж използваме само най-добрите материали и надеждни крепежни елементи. Използването на такова оборудване е много полезно за складове с различни размери и видове дейности. Те могат да бъдат на дребно, на едро, транзитно-претоварване или производствени съоръжения. В зависимост от това какъв вид товар трябва да бъде настанен, се определя вида на металната инсталация. Предното багажно отделение е класическа версия, универсална система за компактно съхранение и многостепенно съхранение на палетизиран асортимент. Мецаниновите стелажи дават възможност да се използва максимално пространство в работата, поради пълната височина на комплекса.

Стелажи за палети

Те са много удобни за съхранение на разнообразни малки продукти и много други стоки за съхранение. Конзолните стелажи се използват за съхранение на обемисти и дълги товари, стоките се поставят на хоризонтални конзоли. Стойки за гуми – имат вертикални стелажи, свързани помежду си с рамки, направени като багажник за колела, те осигуряват максимална лекота на използване. Дълбоките стелажи Ви позволяват да извършите дълбоко съхранение на палети. Те не възпрепятстват достъпа до стоките и ви позволяват да съхранявате широка гама от стоки. Купете стелажи за съхранение. Предлагаме стелажен калкулатор, който можете да използвате на уебсайта на компанията. Тук всеки наш клиент има възможност да изчисли капацитета на склада. И да разбере допълнителните разходи за закупуване на употребявана или нова рафтова конструкция. Повече информация за стелажни системи може да намерите в сайтовете за стелажни системи.