специализирана пътна помощ

Специализирана пътна помощ за района на София

Пътна помощ за автомобили. Компаниите за пътна помощ за град София, предоставят качествена и сигурна услуга при репатрирането на леки автомобили. При повикване, компаниите за специализирана пътна помощ пристигат в рамките на 30 – 40 минути. Някои от компаниите за пътна помощ в град София, работят със специализирани камиони. При тях няма нужда от тегленето на автомобила по пътеки за да се натовари върху платформата. Техните специализирани камиони, вдигат авариралият автомобил по най-лесният и бърз начин. Тази специализирана услуга се извършва в рамките на 5 – 6 минути. Ако в ходовата част на катастрофиралият автомобил има проблем. То по никакъв начин не може да се натовари на обикновена пътна помощ. Обикновената пътна помощ разполага с пътеки, по които се изтегля автомобила върху платформата. Използването на обикновена пътна помощ, може да окаже неприятни последици за вашият автомобил.

Специализирана пътна помощ за София

Затова ако ви се наложи да ползвате пътна помощ, ползвайте услугите на специализираните компании за пътна помощ в София. Те ще ви осигурят сигурна и качествена услуга при репатриране. На този адрес, може да видите няколко от тези специализирани компании за пътна помощ в София. Товаренето на катастрофирал автомобил върху обикновена пътна помощ, може да причини допълнителни щети на автомобила. Разтоварването на автомобила от платформата на обикновената пътна помощ, става още по-трудно. При такава ситуация, товаренето и разтоварването на автомобила с обикновена пътна помощ, може да продължи часове наред. Много често малките фирми за пътна помощ, които не може да се справят с такава задача. Предоставят телефона на клиента на специализирана компания за пътна помощ. По този начин, катастрофиралият автомобил на клиента, не се ощетява допълнително.

Специализирана пътна помощ за автомобили и камиони

Ако се намирате на оживена улица или в центъра на град София, това допълнително ще затрудни движението. Възможно е да създаде предпоставка за друго пътно транспортно произшествие. Почти всички платформи на обикновените камиончета, са произведени от частни фирми. Те нямат нужният европейски сертификат за качество. Всички специализирани камиони, които са оборудвани с хидравлични платформи са произведени в Германия. Те са произведени по европейски стандарт и отговарят на всички европейските изисквания. Компаниите които работят със специализирани камиони, дават гаранция за извършените услуги. Една от тези специализирани компании за пътна помощ в град София. Може да видите като посетите страницата на пътна помощ в София ADAC Експрес. Това е една от най-търсените фирми в столицата и във страната. За специалистите от тази фирма няма невъзможни неща, които са свързани превоз на автомобили, пътна помощ и транспортни услуги.