Седан Cerato на Kia

Новото поколение седан Cerato на Kia

Според статистиката за предварителна поръчка един от лидерите на пазара на седани е новият модел Kia Cerato, който ще се продава едновременно с предишната версия. Запознайте се с новото поколение седан Cerato на Kia. Нова версия на седана Cerato от марката Kia навлезе на вътрешния автомобилен пазар. Това е четвъртото поколение на легендарния модел на корейската марка. Предварителната поръчка е отворена в официалните точки за продажба. Какъв е новият модел? По отношение на цифрите междуосието е 2700 мм, дължината на автомобила е 4640 мм. Тоест колата е с доста впечатляващи размери. Не можете веднага да кажете, че седанът принадлежи към компактния С-клас. Ново поколение – увеличение във всички размери, както и по-голям багажник, който побира 502 литра. Между другото, това е с 20 литра повече от обема на багажното отделение в предишната версия.

Седан Cerato на Kia

Помислете за основната конфигурация. Състои се от 6 качествени въздушни възглавници. За удобство на пътниците са предвидени климатична система и климатик. Аудио системата е допълнена от 6 високоговорителя, които осигуряват ясен, висококачествен звук. Мултифункционалният волан очаква водача, което значително ще опрости управлението на автомобила и ще направи шофирането по-комфортно. Има такива важни детайли като възможност за регулиране на височината на седалката на водача, отопляеми пътнически и шофьорски седалки, бързо загряване на огледалата и дюзи за стъклени шайби. Има версии с разширен набор от опции. Например, ако допълнително отопление на интериора, отопление на волана и задния ред седалки, климатична система за две зони, круиз контрол, LED лампи в фаровете и задните светлини са важни за вас, обърнете внимание на премиум версията.

За безопасността на пътниците

Ляти колела с диаметър 17 инча. Интериорът е облицован с кожа, има електрическо задвижване, което ви позволява да регулирате настройките на шофьорската седалка. За безопасността на пътниците и водача е предвидена система, която предварително открива слепи зони и ги уведомява за тях, както и за препятствия пред движението. Има асистент за паркиране, който е оборудван със система за откриване на шум, предни и задни сензори. Камерата за обратно виждане осигурява ясно изображение с достатъчна резолюция. Пускането на нови артикули в производство се състоя през август тази година. Монтажът се провежда в Автотор в Калининград. В същото време продължава паралелното производство и продажба на предишната версия на Cerato , която е здраво закрепена на пазара и е популярна сред руските автомобилисти. Оборудването не се различава много.