Пътна помощ за товарни камиони

пътна помощ за товарни камиони

Пътна Помощ за камиони

Всеки ден стотици хиляди товарни автомобили, тръгват да превозват различни видове товари и хранителни продукти по целия свят. Шофьорите на товарните камиони носят огромни отговорности, свързани с товарите които превозват. Те се стараят да пристигнат в точното време. За да може да разтоварят продукцията, която трябва да се разпредели по складовете и магазините. Пътна помощ за товарни камиони. Често се случва шофьорите на товарните камиони, да закъснеят и това създава големи проблеми на спедиторските фирми. Всичко това е свързано с неустойки на договори за превоз на товари, техника и хранителни продукти. Неустойките на договора се заплаща от фирмата превозвач и цялата печалба от превоза се губи от фирмата превозвач. Нуждата от пътна помощ за товарни камиони, касае всеки един водач на камион или тир с композиция. Ако водача на камиона закъса по някаква причина, служителите на пътна помощ за камиони ще им окажат нужната помощ.

Пътна помощ за товарни камиони

Нужно е само едно телефонно обаждане и компаниите за пътна помощ за камиони ще пристигнат навреме. За да помогнат да излезете от ситуацията. Компаниите за пътна помощ за камиони, може да ви доставят гориво, може да ви подадат стартов ток. При нужда и да сменят спуканата ви гума. Също така ще репатрират вашият камион до специализиран автосервиз. На този адрес може да видите една от специализираните компании за пътна помощ. Ако повредата е малка, компаниите за пътна помощ за камиони ще поправят авариралия камион на място. След което ще можете да продължите пътуването си. Компаниите за пътна помощ за камиони, разполагат със специализирана техника. Те изтеглят аварирали камиони и тирове от канавки, дерета. Пропасти и други места където е закъсал или пропаднал камиона. Компаниите за пътна помощ разполагат с много големи лебедки които изтеглят товари до 60 тона.

Пътна Помощ за тежкотоварни камиони

Тези специализирани машини се управляват от опитни и професионални служители, които знаят как да извършат всяка една задача. При тежки катастрофи, специализираните компании за пътна помощ за камиони. Пристигат навреме и не се налага водачът на авариралият камион да чака дълго време. Понякога специализираните компании за пътна помощ, пристигат с два или три специализирани камиона. По този начин те изтеглят авариралият камион от пътя и освобождават движението. Една от тези специализирани компании за професионална пътна помощ и автосервиз, може да намерите в сайта на автосервиз.bg в София.