пътна помощ за камиони

Пътна Помощ за камиони

Всеки ден стотици хиляди товарни автомобили, тръгват да превозват различни видове товари и хранителни продукти по целия свят. Шофьорите на товарните камиони носят огромни отговорности, свързани с товарите които превозват. Те се стараят да пристигнат в точното време. За да може да разтоварят продукцията, която трябва да се разпредели по складовете и магазините. Често се случва шофьорите на товарните камиони, да закъснеят и това създава големи проблеми на спедиторските фирми. Всичко това е свързано с неустойки на договори за превоз на товари, техника и хранителни продукти. Неустойките на договора се заплаща от фирмата превозвач и цялата печалба от превоза се губи от фирмата превозвач. Нуждата от пътна помощ, касае всеки един водач на камион или тир с композиция. Ако водача на камиона закъса по някаква причина, служителите на пътна помощ за камиони ще им окажат нужната помощ.

Пътна Помощ за товарни автомобили и камиони

Нужно е само едно телефонно обаждане и компаниите за пътна помощ за камиони ще пристигнат навреме. За да помогнат да излезете от ситуацията. Компаниите за пътна помощ за камиони, може да ви доставят гориво, може да ви подадат стартов ток. При нужда и да сменят спуканата ви гума. Също така ще репатрират вашият камион до специализиран автосервиз. На този адрес може да видите една от специализираните компании за пътна помощ. Ако повредата е малка, компаниите за пътна помощ ще поправят авариралия камион на място. След което ще можете да продължите пътуването си. Компаниите за пътна помощ за камиони, разполагат със специализирана техника. Те изтеглят аварирали камиони и тирове от канавки, дерета. Пропасти и други места където е закъсал или пропаднал камиона. Компаниите за пътна помощ разполагат с много големи лебедки които изтеглят товари до 60 тона.

Пътна Помощ за тежкотоварни камиони

Тези специализирани машини се управляват от опитни и професионални служители, които знаят как да извършат всяка една задача. При тежки катастрофи, специализираните компании за пътна помощ за камиони. Пристигат навреме и не се налага водачът на авариралият камион да чака дълго време. Понякога специализираните компании за пътна помощ, пристигат с два или три специализирани камиона. По този начин те изтеглят авариралият камион от пътя и освобождават движението. Една такава специализирана компания за пътна помощ за камиони e пътна-помощ.bg..

Едно мнение по „Пътна Помощ за камиони

 1. Алекс Младенов

  Днес имах намерение да вляза в колата си и да отида на обяд. Rrrr rrrr rrr, щракнете върху. Не. Rrrr rrr rrrr, кликнете. Не.
  Обадих се на ААА, която имам от момента, когато едно дете е видяно като велика и надеждна марка. 3 часа. По късно. Един човек в камион издърпва нагоре изглежда на батерията ми и казва: „Уау, никога не съм виждал замръзнала батерия преди, не знам какво да правя.“ (Това е като 4 * през последните две седмици тук в Сейнт Луис, които падат по-ниско през нощта.) Какво?
  Той се обажда на управителя си, който го инструктира да извади батерията, да ми я предаде, за да я затопли някъде и да я повика, когато се разтопи, за да я върне обратно. Благодаря му и нося късчето лед в къщата.
  Знаейки, че последното време отне три часа, веднага се обаждам и получавам това от помощник, след като разговарям с техния началник: „Ние анулираме всички услуги по инсталиране на батерии в Сейнт Луис днес, днес има твърде много обаждания и ние сме часове назад. “
  „Имате“ инсталация на аварийна батерия „отстрани на вашите превозни средства и ние плащаме предварително, защото вярваме, че сте свикнали да се справяте с извънредни ситуации“.
  – Да, но можем да теглиме или да го прескочим, без да инсталираме батерията.
  „Така че можете да извадите батерията, но не можете да я поставите след 2 часа, когато член на вашата компания току-що ми обеща на съветите на мениджърите си, че бихте могли да ми харесат скок, но в колата няма батерия да скачат.“
  „Съжаляваме…“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *