пътна помощ за автомобили

Пътна Помощ за автомобили

Пътна Помощ за автомобили

Пътна помощ за автомобили. Компаниите за пътна помощ за град София, предоставят качествена и сигурна услуга при репатрирането на леки автомобили. При повикване, компаниите за специализирана пътна помощ пристигат в рамките на 30 – 40 минути. Някои от компаниите за пътна помощ в град София, работят със специализирани камиони. При тях няма нужда от тегленето на автомобила по пътеки за да се натовари върху платформата. Техните специализирани камиони, вдигат авариралият автомобил по най-лесният и бърз начин. Тази специализирана услуга се извършва в рамките на 5 – 6 минути. Ако в ходовата част на катастрофиралият автомобил има проблем. То по никакъв начин не може да се натовари на обикновена пътна помощ. Обикновената пътна помощ разполага с пътеки, по които се изтегля автомобила върху платформата. Използването на обикновена пътна помощ, може да окаже неприятни последици за вашият автомобил.

Пътна Помощ за автомобили

Затова ако ви се наложи да ползвате пътна помощ, ползвайте услугите на специализираните компании в София. Те ще ви осигурят сигурна и качествена услуга при репатриране. На този адрес, може да видите няколко от тези специализирани компании за пътна помощ в София. Товаренето на катастрофирал автомобил върху обикновена пътна помощ, може да причини допълнителни щети на автомобила. Разтоварването на автомобила от платформата на обикновената пътна помощ, става още по-трудно. При такава ситуация, товаренето и разтоварването на автомобила с обикновена пътна помощ, може да продължи часове наред. Много често малките фирми за пътна помощ, които не може да се справят с такава задача. Предоставят телефона на клиента на специализирана компания за пътна помощ. По този начин, катастрофиралият автомобил на клиента, не се ощетява допълнително.

Пътна Помощ за автомобили

Ако се намирате на оживена улица или в центъра на град София, това допълнително ще затрудни движението. Възможно е да създаде предпоставка за друго пътно транспортно произшествие. Почти всички платформи на обикновените камиончета, са произведени от частни фирми. Те нямат нужният европейски сертификат за качество. Всички специализирани камиони, които са оборудвани с хидравлични платформи са произведени в Германия. Те са произведени по европейски стандарт и отговарят на всички европейските изисквания. Компаниите които работят със специализирани камиони, дават гаранция за извършените услуги. Една от тези специализирани компании за пътна помощ в град София. Може да видите като посетите страницата на Автотранспорт.bg.

Едно мнение по „Пътна Помощ за автомобили

  1. Алекс Младенов

    Продажба на гуми за камиони е търговец на гуми в Чикаго, Илинойс. Ние сме източник на Chicagoland за ремонт на гуми за камиони, заместители и Bandag Recaps. Що се отнася до пътната служба, никой не стига до вас по-бързо. Разполагаме с 14 камиона, които трябва да бъдат изпратени незабавно, 24 часа в денонощието и 365 дни в годината. Ние можем да Ви помогнем с: нови и употребявани гуми, Bandag Recaps, гуми ремонти и замени, гуми за търговски камиони, гуми за полуремаркета. Ние сме тук, за да ви върнем камионите на път за нула време. За да сте сигурни, че вашите пратки са винаги навреме, не забравяйте да попитате за присъединяването към нашата VIP програма. Ние сме компания за гуми, с която се справяме с най-добри резултати всеки път. Нашите висококвалифицирани и опитни екипажи са обслужвали проследяващи компании от над 25 години. Trust Truck Gear Продажби за професионализъм и ангажираност, ние отиваме надалеч, за да получите качествени гуми, независимо от ситуацията или обстоятелствата. Продажба на гуми за камиони е тук за вас.За повече информация, обадете ни се днес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *