проектиране на стелажни системи

Проектиране на стелажни системи

За да се създаде най-ефективният склад, се изисква висококачествен дизайн на складови стелажи. Това е доста сложен процес, който изисква професионален подход към развитието, опитен персонал, измервателна техника. Специални компютърни програми, знания в областта на складовата логистика и други. Качеството на завършения проект засяга не само ефективността на склада, но преди всичко надеждността, безопасността и експлоатационния живот на рафтовете. Ето защо е много важно да изберете изпълнител с висока квалификация и богат опит в проектиране на стелажни системи. Компанията за палетни стелажи в София – 4storebg предоставя пълен набор от услуги за проектиране на складови стелажни системи. Като посещение на квалифицирани техници за консултация и необходимите измервания, последващо разработване. Одобряване на проекти и монтаж на стелажни системи. Ние извършваме проектирането на стелажи от всякакъв вид и сложност.

Строго съответствие за проектиране на стелажни системи

Проектирането на стелажи е строго съответствие с поставените задачи, при спазване на всички стандарти и индивидуални изисквания или желания на клиента. Нашите проекти са обмислени максимално за оптимално използване на използваемата площ и обем на помещението. Поради висококачествените измервания и професионалния дизайн, действително инсталираните стелажи точно отговарят на нашите планове. Пример за проект за подреждане на стелажи за малък склад. На чертежа трябва да се посочат точните размери на помещението. Отбелязват се комуникации и друго оборудване, което може да попречи на монтажа на стелажи. Размерите на стелажните секции, размерите между редовете и други технологични зони ви позволяват да се ориентирате по-добре в чертежа. Разслояването на стелажи, дадено на този или на отделен лист, дава пълна картина на бъдещите стелажи. Също така във всички чертежи са изброени основните технически данни: броят на позициите на палета, използваемата площ и обема на съхранение.

Проектиране на стелажни системи с различна сложност

Товари върху рафта и секцията на багажника, височини и дължини на всички използвани елементи и други. Разполагаме с всички необходими производствени мощности за инсталиране на висококачествени рафтови системи. През годините нашите специалисти успешно са проектирали и инсталирали няколко хиляди проекта с различна сложност. Стелажните системи са проектирани по следната схема: консултиране на клиента, обсъждане на желания и задачи. Изясняване на важни моменти за избор на оптимална стелажна система. Характеристики на складовия комплекс, естеството на складирания товар и използваното оборудване и други. След това се извършват необходимите измервания, заданието се изготвя. Чертежите се създават с помощта на специални програми в съответствие с техническите задачи. По време на процеса на проектиране се изработват всички възможни варианти за подреждане на рафтовете. В резултат на това на клиента се предоставят за одобрение само най-обемните, удобни, правилни схеми във всички отношения.

Монтаж и демонтаж на стелажни системи

Когато се свържете с нас, ще получите най-добрите и най-модерни решения за проектиране на стелажни системи за вашия склад. Цена при поискване? Вземете безплатна оферта. Монтирането и сглобяването на стелажи е отговорна работа, от която зависи по-нататъшната експлоатация. Като безопасността на стоките и безопасността на хората. Затова трябва да се свържете с опитни и доказани фирми, които разполагат с професионални екипи от монтажници, които ще монтират стелажи и друго складово оборудване с най-високо качество. Ако имате нужда от качествен монтаж на стелажни системи, компанията за стелажи – 4storebg извършва всякакви видове монтажни дейности. Както и предоставя услуги за монтаж и демонтаж на конструкции от други производители и доставчици. Притежавайки дългогодишен опит от над 20 години, притежаващи всички необходими разрешителни и лицензи за извършване на такива работи. Нашите монтажници на най-високо ниво ще извършат монтаж или демонтаж на стелажи от всякакъв тип. И най-важното: използвайки нашите услуги, определено ще получите гаранция за инсталираните стелажи.

Основните етапи за монтаж на стелажи

Нашите монтажни екипи разполагат с цялото необходимо оборудване и инструменти. Дори в случай на нестандартни ситуации, ние ще намерим изход и при необходимост ще закупим или наемем липсващото оборудване. Ще извършим качествено монтаж и демонтаж на стелажи от всякакъв вид и сложност: монтаж на палетни стелажи, конзолни стелажи, многоетажни стелажи, мецанини, гравитачни стелажи и други. Демонтаж на складове и монтаж на складове се извършва бързо и ефективно. Основните етапи за монтаж на стелажи може да бъдат. Проверка на съответствието на склада за монтаж на стелажно оборудване. Доставка, правилно и точно разтоварване и проверка на всички конструктивни елементи на стелажите. Сглобяване на рафтове с помощта на хардуер от стелажи и диагонали. Монтаж на рамки във вертикално положение, закрепване на траверси. Привеждане в съответствие с нивото на всички стелажи и структурни елементи. Закрепване на стелажи към пода с помощта на анкерни болтове, монтаж на стелажна защита. Почистване след монтаж на строителни отпадъци и прах. Проверка на качеството на изработката и диагностика за дефекти.