Най добрите автомобили

най добрите автомобили

Най добрите автомобили

Немските автомобили се оказаха отлични и днес могат да бъдат намерени навсякъде по света. Автомобилната индустрия в Германия има годишна производителност от 6 милиона единици превозни средства, което я прави категоричен лидер в производството на автомобили в Европа и я прави една от първите пет в света. Най добрите автомобили. Историята на немските марки е богата на емблематични модели. След изобретяването на четиритактови двигатели през 70-те години на XIX век от Карл Бенц и отделно от него Ото Николаус, производството на автомобили в Германия достига хиляда годишно. Докато накрая, през 1926 г., настоящият автомобилен гигант Mercedes- Бенц е създаден. Въпреки че BMW е основана 10 години по-рано, тя не произвежда автомобили до 1928 година.

Марки автомобили

Днес Германия произвежда едни от най-добрите автомобили в света. Германските производители поддържат високи нива на продажби в продължение на десетилетия. Като произвеждат висококачествени автомобили с най-новите иновативни технологии, невероятна скорост и разбира се издръжливост. Но германските дизайнери са известни и с голямото си внимание към детайлите и страстта към правенето на автомобили като цяло. Съставихме списък с най-добрите марки немски автомобилни технологии с най-широка популярност по целия свят поради изключителния външен вид на техните модели и техните уникални технически характеристики. Най добрите автомобили.

Автомобил ауди

Компанията несъмнено е една от трите водещи марки, фокусирани върху луксозните автомобили. Започнала своята история от 1909 г, днешната компания предлага на потребителите широка гама от модели. От скромни малки автомобили до просторни кросоувъри и превозни средства с висока проходимост. Четирите пръстена, изобразени на логото на марката, символизират 4-те компании, които са се обединили, за да създадат автомобилния концерн, който е познат на съвременниците ни като Audi. Производителят работи по целия свят. Немските автомобили се произвеждат в девет производствени мощности, разположени в различни части на света. Красивите, бързи и луксозни модели се характеризират с висока надеждност и производителност. Заемайки едно от първите почетни места в годишните рейтинги на най-обичаните от потребителите автомобили.

Автомобил mercedes-benc

Друг автомобилен производител, класиран сред първите три марки в Германия, е със седалище в Щутгарт. Компанията произвежда скъпи луксозни автомобили по целия свят, като разработва и произвежда не само автомобили, но и автобуси, камиони и други превозни средства, които са най-добрите в своите категории. Най добрите автомобили. Продуктите на Mercedes-Benz са спечелили универсална любов със своята изключителна надеждност. Най-високо качество, непрекъснато внедряване на най-новите технологии и съсредоточаването им върху широк спектър от превозни средства. Те са от компактни икономични модели до изключително луксозни колекционерски технически произведения на изкуството.

Автомобил BMW

Този добре познат автомобилен гигант допълва германските лидери „голямата тройка“. Основан през 1916 г, седалището на концерна е разположено в световноизвестната кула Hockhouse – известна забележителност в Мюнхен. Компанията е спечелила всеобщото уважение на потребителите от различни страни с технически усъвършенстваните си продукти още от самото раждане на първото BMW. Той произвежда разнообразие както от богати премиум автомобили, така и от относително евтини спортни модели, които се продават активно по целия свят. Компанията придоби марките Mini и Rolls-Royce, като възнамерява да даде приоритет на премиум сегмента на международния автомобилен пазар. Между другото, производителят е известен както с луксозните си автомобили и джипове, така и с невероятните си мотоциклети, които са наистина невероятен успех.

Автомобил ФОЛКСВАГЕН

ФОЛКСВАГЕН. Името на компанията се превежда като „автомобил за хората“ и Volkswagen успешно го изпълнява, като произвежда висококачествени характерни автомобили, които се харесват на всички континенти. Историята му започва през далечната 1933 г. Фердинанд Порше, създателят на прочутия „Бръмбар“ за германското правителство. Централата се намира във Волфсбург и се занимава с разработването и одобрението на своите емблематични модели. Всъщност именно „бъговете“ направиха загрижеността всеобщо известна в следвоенния период. Volkswagen Group с право може да се нарече най-успешният автомобилен производител от всички тях: тя е придобила такива известни марки като Rolls-Royce, Bugatti, Bentley, Laborghini, Seat и Skoda. В допълнение, моделите на Volkswagen печелят награди за кола на годината и най-добри европейски автомобилни награди от няколко поредни години.

Автомобил ПОРШЕ

Въпреки факта, че този списък се състои от немски производители на почти изключително луксозни луксозни модели. Porsche е марка, която не прави нищо друго освен спортни автомобили. Компанията е основана през 1931 г. в Цуфенхаузен (Щутгарт) от споменатия по-рано Фердинанд Порше. Под тази марка най-висококачествените спортни автомобили се разпространиха по целия свят. Които все още имат огромен успех в редиците на истински ентусиазирани състезатели. Porsche прави едни от най-бързите автомобили в света – добре дошъл любимец на всяка писта. Докато основният акцент е върху скоростните характеристики на моделите, разработчиците не забравят за възхитителния дизайн с красив комфортен интериор, който позволява на марката Porsche да получи най-високата оценка от потребителите и експертите.