Климатик на автомобила

климатик на автомобила

Климатик на автомобила

Сега ще може да се проверява качеството на въздуха в купето с помощта на аудио, видео и навигационни системи на автомобила. Климатик на автомобила. Интелигентното пречистване на въздуха се активира автоматично. Ако концентрацията на прах във въздуха на кабината надвишава допустимите граници. Новата интелигентна система за пречистване на въздуха беше представена на 15 май 2019 г. в Сеул. Интелигентното пречистване на въздуха SAP е последната разработка на Hyundai Motor Group. Българският автомобилен производител е разработил система за интелигентен контрол и поддържане на чистотата на въздуха в автомобила. Климатик на автомобила. Това отговаря на нарастващите опасения относно вредното въздействие на праха върху дихателната система на човека, особено в претъпканите райони на големите градове. Въздухопречиствателите широко използвани в съвременните автомобили, се включват / изключват с определена честота посочена в настройките.

Климатик на автомобила

Климатик на автомобила. Независимо от действителното състояние на прах. Интелигентното пречистване на въздуха, оборудвано с лазерни сензори, непрекъснато следи състоянието на въздуха в кабината, инициирайки процес на филтрация, ако суспендираните частици се издигнат. Дори ако превозното средство отпред вдига облаци пътен прах, системата автоматично ще покрие прозорците на прозорците и ще активира интензивно филтриране вътре в кабината. По този начин максимално допустимата концентрация ГДК на фините частици, регулирана от санитарните стандарти, няма да бъде надвишена. Модерните високо технологични въздушни филтри увеличават ефективността на събиране на прах от 94% на 99% и много бързо възстановяват идеалната чистота на въздуха. В допълнение, новата система, в допълнение към събирането на прах, дезодорира въздуха с помощта на въглен филтър.

Климатик на автомобила

Тези в колата могат да следят графичната визуализация на текущото състояние на прах на екрана на аудио-видео навигационната система AVN. Дори когато концентрацията на прах във външния въздух е много по-висока от ГДК, SAP може бързо да почисти въздуха в помещенията до отлично качество. Задвижвани от модерна технология, лазерните сензори за твърди частици осигуряват висока надеждност, точност и издръжливост. В допълнение, проведените тестове показаха, че задвижването на вентилатора и сензорите за пречистване на въздуха са напълно функционални както при високи, така и при студени условия. Разработката вече се подготвя за внедряване на нови автомобили Hyundai и Kia.