денонощна пътна помощ

Пътна помощ

Всеки ден всеки любител на автомобил може да се сблъска с аварийна ситуация, която може да отнеме време, нерви и пари. И далеч не винаги е възможно да решите възникналия проблем сами или с подкрепата на приятели или роднини. В такива случаи най-доброто решение би било да резервирате услуга за ремонт на автомобили, която ще осигури професионална денонощна пътна помощ на достъпна цена. В град София мобилните технически услуги се предоставят от нашата фирма за пътна помощ. Извършваме над 50 вида работа, свързана с обслужване на автомобили и камиони. Можете да разберете приблизителната цена за постъпване в автосервиза от нашия уебсайт, като посочите марката и модела на превозното средство. Вида на възникналия проблем и номера на вашия телефон за връзка. Услуги за гуми. Най-често срещаният проблем на пътя е повредата на колелото. Нашите експерти бързо ще елиминират проблема на място, както и ще възстановят геометрията на джантата. В допълнение, тази категория услуги включва и сезонна подмяна на колелата.

Денонощна пътна помощ

Отваряне на автомобила. Много автомобилисти бяха изправени пред ситуация, при която е невъзможно да влязат в автомобила – ключалката е заседнала или ключът е изгубен. Няма нужда да разбивате стъкло и да разбивате врати – нашите специалисти с помощта на специални инструменти ще отворят автомобила без повреди. Отстраняване на аларми. Този проблем може да се направи по различни начини – от непрекъснато работеща сирена до заключване на всички врати поради неизправност на електронната система. Повреден имобилайзер може напълно да изключи двигателя. Единственото решение е посещението на опитен специалист, който ще изключи или поправи системата за сигурност. Помощ при стартиране на двигателя. Най-популярната услуга в тази категория е повреда в акумулатора на автомобила. Ако е необходимо обаче, можем да ви доставим и нов акумулатор и да го заменим на място.

Доставка на гориво

Друг често срещан проблем е внезапно празният резервоар ако сте далеч от дома. Мобилният екип на нашата фирма ще ви донесе необходимото количество висококачествен бензин. Или дизелово гориво от доказана бензиностанция и ще помогне за зареждане с гориво. Електрическата система на автомобила. Фаровете внезапно ли изгаснаха в тъмното ? Ще дойдем и ще го поправим. По подобен начин са възможни полеви ремонти на други електрически системи – звуков сигнал, печка, вътрешно осветление и други. Ако не е възможно да поправите превозното средство на място, можете да поръчате изтегляне на автомобила до автосервиз за ремонт. За да дойдете посетите нашия автосервиз, попълнете заявление от нашия уебсайт или се обадете на посочените номера. Поставете нашите номера в бележника си и винаги ще сте готови за всякакви неприятни изненади! Ако имате нужда от пътна помощ ние ви препоръчваме услугите на професионалната фирма Албена Експрес.