Верижни багери CASE

верижни багери CASE

Верижни багери CASE

Най-популярният и търсен модел е големият багер CX210B NLC, който в новата серия съответства на модела CX220C NLC. Моделите CX240B, CX290B, CX350B, CX370B и CX470B вече имат следните съкращения: CX260C, CX300C, CX370C, CX380C, CX490C и CX500C. Основните промени в дизайна засегнаха работното оборудване и шасито, хидравликата и електричеството, както и кабината. Имайте предвид, че всички багери CASE са произведени в Япония. Верижни багери CASE. Хидравлика и електричество на верижните багери от серията C вече имат 5 функции за автоматично спестяване на гориво (BEC, AEC, SRC, SSC, AES). Които се предлагат по подразбиране, за да постигнат по-добра горивна ефективност с полза и икономия на клиентите. Комбинираният контрол на икономията на горивото (BEC), автоматичен контрол на икономията на гориво (AEC), контрол на колебанията (SRC), контрол на хода на макарата (SSC), автоматично празен ход и изключване на двигателя (AES) ще намалят разхода на гориво с до 8%.

Работно оборудване и шаси

Работно оборудване и шаси. Дизайнът на приспособлението за тежък режим е допълнително подобрен чрез увеличаване на дебелината на материала в най-тежките структурни компоненти. Освен това тягата на кофата е подсилена и в основата на стрелата е добавена плоча. Редица промени в дизайна също засегнаха шасито. Допълнителните ребра за усилване, по-голям диаметър на празен ход, удебелени защитни пластини на двигателя и подобрена защита на основните шарнирни връзки допринасят за повишена надеждност и издръжливост на машината. Верижни багери CASE.

Подобрена кабина

Инженерите на CASE са се погрижили надлежно за комфорта на оператора. Новите верижни багери от серия C се отличават с по-просторна кабина с увеличено място за краката. Преработена задна седалка, ергономични и регулируеми джойстици, което ви позволява да извършвате всякакъв вид работа с висока точност, максимален комфорт и удобство за оператора. Намаленото ниво на шум в кабините от серия C допринася за по-малко умора на оператора през цялата работна смяна. По-добра цялостна видимост е постигната с по-тесни стълбове на кабината.

Нов монитор

Нов монитор. Друга новост от серията C е 7-инчов цветен монитор с възможност за различни настройки за параметрите на багера. LED дисплеят не само ще ви позволи да контролирате и наблюдавате основните функции на машината. Също като разход на гориво, работни параметри на хидравликата, информация за техническите течности. Верижни багери CASE. Но също така ще предостави възможност за диагностика на състоянието на багера и неговите компоненти чрез главно меню преди заминаването на специалиста по обслужване.